Unul dintre jucătorii importanți de la CFR Cluj, cu gândul la un transfer: “Îmi doresc să merg afară”

Unul dintre jucătorii importanți de la CFR Cluj, cu gândul la un transfer: “Îmi doresc să merg afară”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana ar putea pierde unul dintre cei mai buni jucători din ultimele sezoane după ce fotbalistul a recunoscut că se gândește la un transfer în străinătate.

În vârstă de 24 de ani, Adrian Păun este, în ultimii ani, o prezență constantă în primul 11 de la CFR Cluj. Mijlocașul campioanei are un sezon de vis, în care a reușit să marcheze de șase ori și să ofere opt pase decisive. Deși crește de la meci la meci sub comanda lui Dan Petrescu, fotbalistul recunoaște că se gândește la un transfer într-un campionat mai putenic.

“Îmi doresc să fiu sănătos, să meargă treaba la CFR. Dacă te gândeşti să îţi faci treaba şi să joci constant, cu siguranţă vor veni şi ofertele de afară şi eu îmi doresc la un moment dat să merg acolo. Deocamdată mă gândesc să îmi fac treaba cât mai bine aici, la CFR, şi să câştigăm al treilea titlu”, a declarat Păun, conform Telekom Sport.

Mijlocașul a vorbit și despre ceea ce simțit când a purtat banderola de căpitan al clujenilor. “Excepţional. Nu contează, chiar şi la antrenament, dacă pune doi căpitani, mă simt bine. Pentru mine e o onoare şi o responsabilitate în plus pentru că trebuie să îmi ajut echipa, să demonstrez că merit banderola aceea. După 12 ani a venit şi rândul meu să port banderola, chiar dacă într-un meci amical”, a precizat fotbalistul.

Păun a evoluat de 182 de ori în tricoul vișiniu, reușind să înscrie 21 de goluri și să ofere 20 de pase decisive. Alături de “feroviari”, mijlocașul a cucerit două titluri în Liga 1, o Cupă și o Supercupă a României.

Comenteaza