Universitatea Cluj pierde din nou în deplasare. "Studenții" au fost învinși la Iași

Universitatea Cluj pierde din nou în deplasare. "Studenții" au fost învinși la Iași
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău se întoarce fără puncte din Moldova, unde a cedat, scor 0-1.

Chiar dacă "studenții" sunt mai bine clasați în ierarhia Superligii, gazdele au avut primele ocazii ale jocului din Copou. Mai mult, ieșenii au și înscris după 16 minute de la startul partidei, însă reușita a fost anulată din cauza unui offside.

Prestația trupei din Moldova a părut că îi surprinde pe clujeni, care nu au avut replică și nu au găsit soluțiile necesare pentru a produce acțiuni periculoase pentru poarta adversă. Așadar, scorul pauzei a fost 0-0.

Situația s-a schimbat după revenirea de la vestiare. Clujenii au evoluat ceva mai consistent, în timp ce gazdele nu au mai avut intensitatea din prima parte. Mai mult, la 7 minute de la reluare, Chipciu a semnat prima ocazie cu adevărat importantă a "Șepcilor roșii", când a reluat alături din centrul careului (52).

Pe măsură ce timpul s-a scurs, trupa lui Ioan Ovidiu Sabău și-a pierdut din elan, în timp ce ieșenii au părut mulțumiți de rezultatul de pe tabelă. În ultimele minute s-a jucat mai mult la întâmplare, de aceea ce s-a întâmplat în minutul 86 a surprins. La o fază aparent banală, lui Sergiu Buș i-a fost lăsat spațiu la marginea careului, iar atacantul a trimis puternic în pasa laterală, fără speranțe pentru Iliev.

În ciuda eforturilor depuse până la final, Universitatea Cluj nu a mai putut să salveze măcar un punct și a suferit astfel a doua înfrângere consecutivă în deplasare, scor 0-1 contra Politehnicii Iași.

Comenteaza