Universitatea Cluj - FC Argeș, un duel cu peste 60 de ani de istorie

Universitatea Cluj - FC Argeș, un duel cu peste 60 de ani de istorie
| Foto: FC Universitatea Cluj

Trupa lui Eugen Neagoe întâlnește în runda cu numărul 18 o formație care nu trece prin cea mai bună formă. 

"Studenții" au câștigat la scor contra celor de la CSM Alexandria și au un moral bun înaintea ultimului joc înainte de pauza competițională prilejuită de Campionatul Mondial. Echipa clujeană întâlnește un adversar cu care s-a duelat prima dată în urmă cu mai bine de 60 de ani. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu FC Argeș!

Istoricul întâlnirilor directe dintre Universitatea Cluj și FC Argeș începe în noiembrie 1961, când cele două se numeau Știința Cluj și Dinamo Pitești, iar succesul le-a revenit primilor, care s-au impus cu 2-1. În retur, clujenii au câștigat și mai categoric pe propriul teren, scor 5-1.

În Superligă, "Șepcile roșii" și piteștenii s-au întâlnit de 57 de ori, de 27 de ori a câștigat trupa din Argeș, de 21 de ori s-au impus clujenii, iar alte 9 meciuri s-au terminat la egalitate. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

În partida tur, "studenții" au început excelent cu un gol marcat rapid de Bălan. Apoi, Purece a ratat un penalty, Fl. Ilie a fost eliminat, iar Ișfan a egalat până la pauză. Același Ișfan a marcat din nou în repriză secundă și i-a pasat decisiv lui Garita pentru o victorie cu 3-1 a piteștenilor.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Argeș este programată luni, 14 noiembrie, de la 18:00. Meciul e urmat de înfruntarea dintre FC Botoșani și Hermannstadt, joc ce se va disputa de la 21:00.

Comenteaza