Universitatea Cluj evoluează astăzi pe terenul celor de la Hermannstadt

Universitatea Cluj evoluează astăzi pe terenul celor de la Hermannstadt
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ioan Ovidiu Sabău își începe noul mandat chiar pe stadionul pe care l-a încheiat pe precedentul.

În urmă cu trei luni, Universitatea Cluj juca la Sibiu finala Cupei României contra celor de la Sepsi OSK. "Studenții" pierdeau atunci la loviturile de departajare, în ceea ce a fost ultimul meci din mandatul lui Ioan Ovidiu Sabău.

Totuși, antrenorul a revenit în urmă cu câteva zile pe banca tehnică a "studenților" și va începe noua aventură pe același stadion, însă de această dată în Superligă, contra celor de la Hermannstadt. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în sezonul precedent, de trei ori, şi de fiecare dată s-a impus gruparea clujeană. Cea mai recentă dispută directă în Superligă a avut loc pe 19 mai 2023 și s-a încheiat 2-1 pentru "studenți", goluri marcate de Raul Opruţ, respectiv Ovidiu Bic şi Dan Nistor.

De remarcat este că cele două sunt echipele cu cei mai puţini străini utilizaţi în primele șase runde, Universitatea Cluj - 2, FC Hermannstadt - 4.

Partida dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt se va disputa astăzi, de la 18:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Hermannstadt!

Comenteaza