Universitatea Cluj a învins FCSB și se pregătește de un nou meci tare, cu CS U Craiova

Universitatea Cluj a învins FCSB și se pregătește de un nou meci tare, cu CS U Craiova
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația antrenată de Eugen Neagoe va întâlni una dintre echipele în formă din Superligă.

Cu un moral bun după victoria cu 2-1 în fața FCSB-ului, "studenții" se pregătesc pentru un nou duel complicat. Clujenii se deplasează la Craiova, acolo unde vor întâlni trupa pregătită de Mirel Rădoi.

Formația din Bănie se numără printre echipele în formă din Superligă, cu trei victorii consecutive în campionat, la care se adaugă și un succes în Cupa României. Oltenii au învins la limită Petrolul Ploiești, UTA și Sepsi OSK, reușind să treacă și de Hermannstadt în cea de-a doua competiție internă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Pentru partida de la Craiova, Eugen Neagoe nu se va putea baza pe căpitanul Romario Pires, eliminat în meciul cu FCSB, căruia i se adaugă accidentații de lungă durată Tescan, Romeo sau Ely Fernandes. În plus, Ștefan Vlădoiu nu va putea juca, fiind împrumutat de la CS U Craiova.

Înaintea meciului tur, încheiat la egalitate, scor 1-1, cele două echipe s-au mai întâlnit de doar două ori în Superligă. În sezonul 2014-2015, oltenii s-au impus de fiecare dată, 2-0 în deplasare și 3-0 pe propriul teren. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Craiova!

Meciul dintre Universitatea Cluj și CS U Craiova, din etapa a 17-a a sezonului regulat din Superligă este programată sâmbătă, 5 noiembrie, de la 21:00.

Comenteaza