Foto Uniți de Simbol. Baschetbaliștii și fotbaliștii de la "U" au sărbătorit alături de copii Săptămâna Europeană a Sportului

Uniți de Simbol. Baschetbaliștii și fotbaliștii de la "U" au sărbătorit alături de copii Săptămâna Europeană a Sportului
| Foto: ZIUA de Cluj
U Cluj U-BT Săptămâna Europeană a Sportului
U Cluj U-BT Săptămâna Europeană a Sportului
U Cluj U-BT Săptămâna Europeană a Sportului
U Cluj U-BT Săptămâna Europeană a Sportului
U Cluj U-BT Săptămâna Europeană a Sportului

Jucătorii celor două echipe au fost prezenți în Mănăștur, la Baza Sportivă "La Terenuri", unde s-au întâlnit cu cei mai mici și mai înfocați suporteri.

Cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, baschetbaliștii și fotbaliștii Universității Cluj s-au întâlnit cu cei care reprezintă viitorul și, totodată, sunt cei mai mari susținători ai echipei, copiii. Timp de aproape o oră, reprezentanții celor două echipe au dat autografe, au făcut poze și au discutat atât cu cei mici, cât și cu părinții.

Evenimentul a avut loc la Baza Sportivă "La Terenuri", din Mănăștur, și cu siguranță va reprezenta o amintire importantă pentru copiii care susțin Universitatea Cluj. Mai mult sportivii s-au arătat surprinși de număr mare de participanți la eveniment.

"Este deja al cincilea an pentru mine aici, deci sunt deja acasă. Este minunat să văd toți fanii aici, au venit și băieții de la fotbal. Este frumos să mă întâlnesc din nou cu oamenii, să îi văd din nou pe acești copii pe care îi văd și la meciuri.

Nu știam la ce să mă aștept când am venit aici, dar e ceva special. Mai ales pentru băieții noi, care pot vedea susținerea de care avem parte", a spus Patrick Richard.

"Nu mă așteptam să fie atât de multă lume. Suntem fericiți, îmi amintesc și eu de copilărie. Cred că vom veni mai des pe aici, e super frumos. U Cluj a avut mereu viitor. Copii sunt învățați de mici și ei sunt viitorul.

La fel ca ei și noi vrem mai multe victorii, încercăm să le îndeplinim dorințele. I-am văzut pe băieții de la baschet, mă simt foarte mic printre ei. Mă bucur că i-am văzut și sper cât de repede să mergem la meciurile lor", a declarat Bogdan Mitrea.

Evenimentul a făcut parte din Săptămâna Europeană a Sportului, o inițiativă care aparține Comisiei Europene și se derulează sub campania #BeActive. În perioada 23-30 septembrie, la nivel național au loc diverse activități sportive, la care este invitat publicul larg. Totodată, evenimentele sunt promovate cu ajutorul sportivilor profesioniști.

Comenteaza