Unirea Dej s-a despărțit de antrenorul Dragoș Militaru

Unirea Dej s-a despărțit de antrenorul Dragoș Militaru
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Clubul Unirea Dej a anunțat că s-a despărțit de antrenorul Dragoș Militaru, tehnicianului expirându-i contractul cu alb-albaștrii.

„La sfârșitul lunii mai, contractul dintre FC Unirea Dej și Dragoș Militaru a ajuns la final, astfel că, după aproape trei ani și jumătate, drumurile noastre se despart. Urmare a acestei poziții, Comitetul Director și primarul municipiului Dej i-au mulțumit antrenorului Dragoș Militaru pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului și i-au urat mult succes în continuare. Totodată, ambele părți și-au exprimat aprecieri pentru munca depusă și dorința păstrării unei relații de respect reciproc”, au transmis reprezentanții clubului dejean.

Dragoș Militaru a semnat cu Unirea Dej pe 17 ianuarie 2020, la scurt timp după despărțirea de regretatul Gică Barbu. Cel mai tânăr tehnician din primele două divizii ale României (33 de ani) a preluat echipa noastră din subsolul Ligii 3, iar în sezonul 2020/2021, la 100 de ani de la înființare, a reușit ceea ce puțini credeau: accederea pe a doua scenă fotbalistică din România.

După un prim-sezon peste toate așteptările, în care Unirea Dej a fost ”revelația” campionatului și s-a menținut fără probleme în Liga 2, Dragoș Militaru și elevii săi au scris o nouă pagină de istorie în sportul dejean: calificarea în Play-off.

Pentru întreaga sa muncă, apreciată de altfel de numeroși oameni de sport din țară, antrenorul originar din Târgu Jiu a fost desemnat cel mai bun antrenor din Liga 2 de către Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) România.

S-a încheiat un capitol frumos din viața mea din care plec cu amintiri și realizări unele mai frumoase ca altele. Consider că așa e mai bine pentru ambele părți în acest moment. Rămân cu gândul că, în acești 3 ani și jumătate, împreună cu echipa și staff-ul, am reușit să aducem emoție, entuziasm și fericire multor oameni și ne-am atins toate obiectivele propuse indiferent de situațiile cu care ne-am confruntat.

Sunt mândru că, după acești ani de muncă, mai mulți jucători pot face pasul la Liga 1 sau la alte echipe cu potențial ridicat. Mulțumesc tuturor celor care au înțeles ce îmi doresc și au fost lângă mine în acești 3 ani și jumătate. Mă refer aici la club, staff, suporteri și la toți cei din jurul echipei care ne-au susținut fie și în cel mai mic mod. Doresc mult succes pe mai departe tuturor! HAI UNIREA!”, a transmis Dragoș Militaru.

Comenteaza