Unirea Dej, eliminată din Cupa României: "A fost un meci de la care ne doream mai mult"

Unirea Dej, eliminată din Cupa României: "A fost un meci de la care ne doream mai mult"
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Formația din liga secundă a fost învinsă la loviturile de departajare de CS Gloria Bistrița.

Deși are parte de un parcurs foarte bun în campionat, Unirea Dej a părăsit Cupa României, în urma unui eșec pe terenul unei formații din eșalonul inferior. CS Gloria Bistrița s-a impus cu 3-2 la loviturile de departajare, scorul fiind 0-0 după 120 de minute de joc.

"A fost un meci de la care ne doream mai mult. Cu toate acestea, obiectivul principal a fost să dăm posibilitatea tuturor jucătorilor din lot să evolueze un număr mai mare de minute.

Noi nu avem un lot foarte numeros și tocmai de aceea am decis să jucăm cu jucătorii care au jucat mai puțin, sau chiar deloc, în primele șase etape din campionat.

În mare parte sunt mulțumit de băieți, chiar dacă eram conștienți de la început că relațiile de joc o să sufere din moment ce am avut 10 jucători noi în <<primul 11>> care nu au mai jucat niciodată până acum în această formulă.

Vreau să le mulțumesc suporterilor care au venit și ne-au susținut 120 de minute pe o vreme nu tocmai prielnică pentru spectatori. Sper să fie alături de noi sâmbătă pentru că avem nevoie de o victorie împreună!", a spus antrenorul Dragoș Militaru.

Pentru Unirea Dej urmează un nou meci din Liga a 2-a, sâmbătă, de la 11:00, împotriva Politehnicii Timișoara.

Comenteaza