Video Un tânăr jucător al Universității Cluj a fost împrumutat la Unirea Dej: "Ne dorim să jucăm bine și să strângem cât mai multe puncte"

Un tânăr jucător al Universității Cluj a fost împrumutat la Unirea Dej: "Ne dorim să jucăm bine și să strângem cât mai multe puncte"
| Foto: captura video

Tânărul fundaș central revine la formația alături de care a obținut promovarea în eșalonul secund, în stagiunea 2020-2021.

Tudor Vomir nu făcea parte din planurile lui Erik Lincar în actualul sezon al Ligii 1, iar jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost împrumutat la Unirea Dej. Tânărul stopper a mai evoluat pentru echipa condusă de Dragoș Militaru în stagiunea 2020-2021, când a reușit chiar promovarea în eșalonul secund.

Fundașul central se declară încântat de oportunitatea de a evolua constant și e convins că Unirea Dej ar putea prinde chiar un loc de play-off în Liga a 2-a.

"Pe mulți dintre băieți îi știu de acum doi ani, când am promovat în Liga 2. I-am regăsit foarte bine, cu aceeași poftă de fotbal. M-au primit foarte bine. Antrenorului îi mulțumesc foarte mult că m-a ales și m-a chemat aici.

Puterea grupului contează cel mai mult și vom încerca să ne clasăm cât mai sus în sezonul acesta. Noul sezon este unul cu echipe puternice și zic că va fi pentru noi un campionat în care putem să prindem play-off.

Pe plan personal, cât și pe plan colectiv, ne dorim fiecare să jucăm bine, să avem meciuri bune și să strângem cât mai multe puncte", a spus Tudor Vomir.

Înaintea noului sezon din Liga a 2-a, Unirea Dej i-a mai transferat pe Iulian Ciubotaru (CSM Reșița), Ciprian Călugăr (Universitatea Cluj, împrumut), Gabriel Buta (Farul Constanța, împrumut), Gabriel Fulga (FCSB, împrumut), David Maftei (Farul Constanța, împrumut).

Comenteaza