Un tânăr jucător al CFR-ului impresionează în Liga 1: “Are viteză foarte bună şi personalitate, e foarte matur pentru vârsta lui”

Un tânăr jucător al CFR-ului impresionează în Liga 1: “Are viteză foarte bună şi personalitate, e foarte matur pentru vârsta lui”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre fotbaliștii împrumutați de campioni stârnește admirația specialiștilor prin prestațiile sale din ultimele runde ale sezonului regulat.

Împrumutat de CFR Cluj la Sepsi OSK pentru a avea mai parte de mai multe minute, Claudiu Petrila profită de șansele pe care le primește. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani a strâns șapte apariții pentru formația din Covasna, reușind să înscrie două goluri și să ofere o pasă decisivă. Evoluțiile sale au atrans atenția fostului internațional Ioan Ovidiu Sabău, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului.

“Mie îmi place foarte mult Petrila. Îl cunosc bine, are calităţi deosebite. E tânăr, are viteză foarte bună şi personalitate, e foarte matur pentru vârsta lui. Nu-i timid deloc, ia acţiunile unu vs. unu, are execuţii superbe.

E jucător de perspectivă, probabil că există o clauză să rămână la Sepsi. Eu zic că se poate integra la CFR! E tânăr, e şi regula Under 21, e un jucător de bandă cu viteză care mie-mi place foarte mult. Are şi minte, judecă, e foarte matur”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport.

“Are viteză foarte bună, dar nu este liniar. Intră şi în interior, are viteză cu mingea la picior, ceea ce e foarte important, şi nu este liniar. Loveşte mingea şi cu piciorul mai slab. Intră mereu unu vs. unu în adversar, e genul lui Fabbrini. Sunt jucători cu viteză care dau mingea în faţă şi aleargă.

Poate creşte, cred că a făcut o mişcare foarte bună mergând la Sepsi. Joacă meci de meci şi se vede o creşte vizibilă. Dacă mai joacă încă câteva meciuri, cu siguranţă în vară va fi pregătit să joace la CFR. Dacă va continua aşa, cred că se va întoarce şi se va întoarce ca titular la CFR”, a declarat și fostul jucător din Gruia, Lucian Goian.

Comenteaza