Un oficial al campioanei, atac la adresa lui Marius Croitoru: “Întâi să-și ia BAC-ul și după să vorbească”

Un oficial al campioanei, atac la adresa lui Marius Croitoru: “Întâi să-și ia BAC-ul și după să vorbească”

Directorul departamentului de scouting al CFR-ului, Marius Bilașco, a vorbit despre situația tehnicianului de la Botoșani, care nu deține licența PRO.  

Războiul declarațiilor între clubul din Gruia și FC Botoșani e departe de a fi încheiat. Cele două părți s-au acuzat reciproc în ultima săptămână, iar după meciul câștigat de moldoveni, antrenorul Marius Croitoru l-a ironizat pe omologul său, Dan Petrescu. Răspunsul a venit din partea lui Marius Bilașco, șeful departamentului de scouting al campioanei, care a dezvăluit că tehnicianul de la Botoșani nu a reușit să promoveze Bacalaureatul și că a obținut doar licența B, în Republica Moldova.

“Dan nu s-a simţit bine după meci şi a preferat să îl trimită pe Minteuan.E o perioadă foarte grea pentru el şi poate numai când eşti implicat şi ştii ce se petrece zi de zi acolo îţi dai seama de consumul uriaş pe care îl ai ca şi antrenor la un ritm aşa crescut de meciuri. Singurul lucru pe care aş vrea să îl punctez este legat de atitudinea lui Croitoru, pentru că e uşor să fii ironic şi să ai aşa declaraţie, neştiind cu adevărat ce se întâmplă şi care e starea celuilalt antrenor.

Nici nu trebuia să vină în conferinţă el, pentru că nu e antrenor principal şi asta e o mare problemă şi a televiziunilor, pentru că acceptaţi să vină antrenori care nu au licenţă. El are o licenţă B luată prin Moldova şi e trecut pe foaie ca antrenor cu portarii. Stă pe margine şi dă indicaţii ca un antrenor principal, iar nu mi se pare în regulă, pentru că sunt antrenori care au muncit, au învăţat, au plătit pentru licenţe ca să fie antrenori şi noi ne comportăm aşa cu ceilalţi antrenori.

În primul rând ar trebui să îşi ia BAC-ul, să îşi ia licenţele, că nu are nici Bacalaureatul şi vine să vorbească despre Dan Petrescu şi să fie ironic, mi se pare puţin deplasat. Ar trebui să îşi vadă lungul nasului. E la început şi ar trebui să arate mai mult respect faţă de un antrenor care a demonstrate”, a declarat Bilașco, la Telekom Sport.

Comenteaza