Un nou transfer la “U” Cluj. Întăriri pentru defensiva “studenților”

Un nou transfer la “U” Cluj. Întăriri pentru defensiva “studenților”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația clujeană a reușit o nouă mutare în perioada de mercato, achiziția unui apărător care a promovat cu FC U Craiova în sezonul trecut.

Universitatea Cluj a ajuns la cel de-al zecelea transfer al verii. “Șepcile roșii” au ajuns la un acord cu Alexandru Gîț, fotbalist care a evoluat ultima dată pentru FC U Craiova. Jucătorul de 23 de ani sosește la Cluj pentru a întări flancul drept al defensivei.

“În primul rând e un club de tradiție, e un club care își propune lucruri importante, își propune promvovarea, iar staff-ul și jucătorii cunosc o parte din grupul de băieți și toate aceste lucruri cumulate m-au făcut să iau decizia de a veni aici. Cu siguranță putem promova, de asta am și venit.

Sunt sigur că putem realiza asta și cred că în fiecare zi ne pregătim și facem tot ce ține de noi ca să fim la momentul acela pregătiți să promovăm. Va fi un atuu pentru noi că suporterii vor reveni pe stadion și ”U” Cluj are o galerie importantă, frumoasă și gălăgioasă. Le transmit că vom promova împreună”, a spus fundașul pentru site-ul oficial al echipei.

În sezonul trecut, Alexandru Gîț a evoluat în 16 partide în Liga a 2-a. De-a lungul carierei, apărătorul lateral a mai evoluat pentru Sănătatea Cluj, Performanța Ighiu, Unirea Jucu, Dacia Unirea Brăila, Sportul Snagov și Gloria Buzău.

Comenteaza