Un nou meci european, o nouă înfrângere pentru CFR Cluj. "Feroviarii", eliminați din Conference League

Un nou meci european, o nouă înfrângere pentru CFR Cluj. "Feroviarii", eliminați din Conference League
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a fost învinsă de Randers, scor 2-1, și va încheia pe ultimul loc Grupa D a competiției continentale. 

Clujenii au forțat încă din start, însă fără succes în jumătatea adversă. Chiar dacă o centrare a lui Camora a lovit bara, ocaziile importante le-au aparținut gazdelor, însă Bălgrădean a fost la post.

După o perioada îndelungată de echilibru, danezii au turat motoarele și au încercat deschiderea scorului în ultimele 10 minute ale reprizei. Defensiva campioanei României a rezistat, iar scorul pauzei a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după același scenariu, iar Randers a ratat două ocazii importante, prin Marxen (50) și Tibbling (52). "Feroviarii" au răspuns prin Deac, experimentatul mijlocaș fiind cel care a executat periculos o lovitură liberă, respinsă cu greu de portarul Carlgren (56).

A doua jumătate a reprizei secunde a adus și golul. Mai întâi, în minutul 68, Camora a greșit inexplicabil în careu, iar Kamara l-a învins pe Bălgrădean (68).

"Feroviarii" s-au aruncat în ofensivă și au reușit să egaleze, Deac fiind cel care a redat speranțele taberei clujene (72).

Cu toate acestea, o lovitură liberă bătută excelent de Piesinger (76) a adus victoria danezilor și a consemnat eliminarea campioanei României.

În celălalt meci al grupei, Jablonec și AZ Alkmaar au remizat, scor 1-1.

Comenteaza