Un nou eșec pentru „studenți”. Craiova câștigă fără probleme împotriva lui „U” Cluj, scor 1-3

Un nou eșec pentru „studenți”. Craiova câștigă fără probleme împotriva lui „U” Cluj, scor 1-3
| Foto: Facebook / Universitatea Cluj

U Craiova 1948 a câștigat derby-ul cu Universitatea Cluj la Mediaș cu scorul de 3-1, în etapa a treia din play-out-ul Super Ligii României.

În urma acestui meci, "U" Cluj ocupă poziția a cincea cu 20 de puncte, iar oltenii trec pe primul loc în play-out, cu 26 de puncte, aproape de Petrolul la două puncte diferență. 

În minutul cinci, Craiova înscrie primul gol prin Aurelian Chițu, iar la nici două minute, oltenii înscriu din nou tot prin Chițu. Prima ocazie pentru "studenți" apare în minutul 12 când Nistor șutează cu forță de la distanță, dar mingea trece peste poarta craiovenilor. 

La minutul 27, Aurelian Chițu înscrie hat-trick-ul printr-o acțiune superbă creată de Bauza, iar scorul după jumătate de oră este 0-3 pentru olteni.

O nouă ocazie pentru jucătorii lui Sabău apare în minutul 33 când Nistor șutează spre poarta adversarilor, însă din nou mingea ocolește poarta. În a doua repriză, dominată clar de U Craiova, clujenii fac două schimbări și anume Simion este înlocuit cu Oancea, iar Remacle cu Fulop. 

În minutul 50, Universitatea Cluj primește cartonaș roșu, iar Miron este eliminat pentru că a intrat extrem de dur asupra lui Bahassa. 

În prelungiri, 90+2, Chipciu șutează de la distanță, iar mingea este deviată de Duarte și intră în poarta oltenilor. Scorul final este de 1-3. 

Pentru "studenții" lui Sabău, acest meci reprezintă încă un nou eșec împotriva oltenilor, asta după ce la ultimul derby disputat, vineri seara, în data de 3 februarie, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, U Craiova a reușit să umilească "U" Cluj cu scorul de 5-0.

Comenteaza