Un mijlocaş transferat la CFR, influenţat de Contra

Un mijlocaş transferat la CFR, influenţat de Contra
Mijlocaşul Daniel Provencio, al 11-lea jucător transferat de feroviari, a vorbit despre venirea la formaţia alb-vişinie.

“În Spania este foarte greu să progresezi și atunci mi s-a părut o idee bună să vin aici. Nu am venit pentru bani, am venit pentru că mi s-a oferit oportunitatea să joc la o echipă din prima ligă.

Înainte să semnez, am vorbit cu un prieten de la Petrolul, cu Cosmin Contra, care mi-a spus că e un campionat bun. L-am întrebat ce părere are și mi-a spus să semnez fără să stau prea mult pe gânduri. E primul club din afara țării pentru care joc, așa că sper să învăț cât mai multe lucruri”, a spus Provencio, la prezentarea oficială.

Mijlocaşul spaniol în vârstă de 26 de ani va juca la echipa alb-vişinie cu numărul 4 pe tricou. În trecut a mai evoluat la Rayo Vallecano, Rayo Vallecano II, Getafe II, Levante II, Lopitalet.

CFR va disputa astăzi ultimul meci amical, de la ora 18:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, contra echipei Gaz Metan Mediaş, înainte de confruntarea cu sârbii de la Jagodina, din preliminariile Europa League.

Rezultate din amicale

CFR Cluj - ASA Târgu-Mureş 4-0

CFR Cluj - FC Puskas 2-0

CFR Cluj - Gyor ETO 1-0

CFR Cluj - Kecskemeti TE 1-1 

 

Comenteaza