Un jucător important din Liga 1 pariază pe CFR în lupta pentru titlu. “Principalul atu este experiența”

Un jucător important din Liga 1 pariază pe CFR în lupta pentru titlu. “Principalul atu este experiența”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din primul eșalon consideră că “feroviarii” au prima șansă la un nou trofeu.

În vârstă de 38 de ani, Răzvan Pleșca este unul dintre cei mai vechi jucători din Liga 1 și se apropie de meciul cu numărul 300 pe prima secnă a fotbalului românesc. Portarul celor de la Gaz Metan Mediaș, care a anunțat că se va retrage la finalul sezonului, o vede și în acest an pe CFR Cluj principala favorită la titlu în Liga 1.

“A fost mai greu cu CFR! Sunt o echipă foarte experimentată și iau foarte, foarte greu gol. Drept dovadă, au cea mai bună apărare din campionat. Ne-am creat mai puține ocazii acasă cu CFR decât am avut în prima repriză la FCSB. Prin prisma a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, CFR Cluj are un plus.

A reușit să câștige titlul de atătea ori. Principalul atu este experiența jucătorilor. Sincer, se vede o mică schimbare, dar nu e una radicală. Cu Edi Iordănescu, CFR Cluj practică un fotbal mai plăcut și mai ofensiv. Au câștigat cu 5-0, însă văd că au rămas la fel de pragmatici”, a spus Pleșca, pentru Fanatik.

Acesta a evoluat pentru FC Național, Poli Iași, FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș și a strâns 290 de meciuri în Liga 1, iar în 95 dintre partide nu a primit gol.

Comenteaza