Un internațional de tineret refuză CFR Cluj. “Nu iau în calcul plecarea. Am un contract și îmi place aici”

Un internațional de tineret refuză CFR Cluj. “Nu iau în calcul plecarea. Am un contract și îmi place aici”
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Proaspăt revenit de la Campionatul European U21, Alexandru Pașcanu nu își dorește să revină în Gruia la finalul actualului sezon.

Sosit la CFR Cluj de la Leicester City, în 2019, stopperul a fost împrumutat de “feroviari” în liga a doua spaniolă, la Ponferradina. Pașcanu susține că se simte foarte bine la formația din La Liga 2 și nu își dorește să revină în Gruia înainte de expirarea împrumutului său, în 2022.

”Nu există nicio opțiune de a pleca. Le-am transmis (celor de la CFR, n. red.) că sunt aici și îmi doresc să am parte de un sezon bun la Ponferradina. Apoi nu știu ce va fi, dar în sezonul acesta și în următorul voi juca aici. Nu iau în calcul plecarea. Am un contract și îmi place aici, la Ponferradina.

Este o experiență diferită, echipa este una bună și sunt fericit. Sunt foarte apropiat de colegi și în afara terenului. M-au ajutat când am venit aici și pentru acest lucru le mulțumesc.

Îmi doresc să joc cât mai mult posibil și să o fac bine. M-am întors foarte obosit de la Campionatul European de tineret, dar acum sunt bine. Au mai rămas opt meciuri din campionat, multe puncte puse în joc și trebuie să luptăm în fiecare joc“, a declarat Paşcanu, conform La Nueva Cronica.

În actuala stagiune, fundașul central în vârstă de 22 de ani a jucat în 25 de partide de campionat și a reușit să înscrie un gol.

Comenteaza