Un internațional de tineret, aproape de transferul la CFR Cluj

Un internațional de tineret, aproape de transferul la CFR Cluj
| Foto: digisport.ro

Formația din Gruia este în căutarea unui mijlocaș central care să-l înlocuiască pe Damjan Djokovic.

“Feroviarii” l-au pierdut pe jucătorul croat, unul dintre cei mai importanți fotbaliști trecuți pe la CFR Cluj în ultimii ani. Antrenorul Edi Iordănescu își dorește să îl înlocuiască pe mijlocaș, iar pe lista campioanei se află mai mulți jucători români. Deși prima variantă era internaționalul Alexandu Crețu, de la Maribor, oficialii din Gruia s-au reorientat.

Un alt mijlocaș care nu e străin de loturile naționale este aproape de a ajunge la CFR Cluj, Marius Marin, fotbalistul celor de la Pisa, a fost o prezență constantă în primul 11 al formației din Serie B și ar putea reveni în țară pentru a se lupta la titlu în Liga 1.

În vârstă de 22 de ani, Marin a evoluat în 18 partide în liga a doua italiană și în Cupa Italiei în actuala stagiune, reușind să ofere două pase decisive. Crescut de Poli Timișoara, mijlocașul a mai evoluat la Sassuolo și la Catanzaro. Mai mult, fotbalistul a strâns șase selecții în naționala de tineret și are șanse mari să fie prezent în lotul pregătit de Adrian Mutu pentru Campionatul European din acest an.

Comenteaza