Un fotbalist trecut pe la CFR Cluj, surprins de România: “Am venit cu multe prejudecăți”

Un fotbalist trecut pe la CFR Cluj, surprins de România: “Am venit cu multe prejudecăți”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cu aproape 50 de meciuri în tricoul campioanei, un jucător francez a vorbit despre perioada petrecută alături de “feroviari”.

Deși a fost de puține ori titular, Michael Pereira a fost o piesă importantă pentru CFR Cluj în ultimele sezoane. Ajuns în liga secundă din Turcia, francezul a vorbit despre perioada petrecută în România. Deși a recunoscut că la început a avut prejudecăți, mijlocașul cataloghează Cluj-Napoca drept un oraș fantastic.

“Sincer să fiu, nu m-am gândit niciodată că voi pune piciorul în România. Mediul de viață era incredibil. Am venit în România cu multe prejudecăți pe care le poți avea în Franța și, chiar dacă țara are probleme, Clujul este al doilea oraș ca mărime din țară, șomaj foarte mic, oraș dinamic și universitar: fantastic.

Este foarte frig acolo, dar copiilor mei le-a plăcut foarte mult! Am trecut de izolare în cele mai bune condiții posibile. Și clubul a fost în top și de aceea am semnat cu ei. E bine să câștigi jocuri, să câștigi trofee și să mergi acasă cu capul sus”, a spus Pereira pentru sofoot.com.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a strâns 49 de meciuri pentru CFR Cluj, a înscris de 3 ori și a oferit 5 pase decisive. Alături de “feroviari”, francezul a cucerit două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza