Un fotbalist important din Liga 1 a ratat transferul la CFR Cluj. “Trebuia să semnez, apoi nu ştiu ce s-a întâmplat”

Un fotbalist important din Liga 1 a ratat transferul la CFR Cluj. “Trebuia să semnez, apoi nu ştiu ce s-a întâmplat”
| Foto: uta-arad.ro

Campioana a fost aproape de a obține semnătura unui dintre mijlocașii cu evoluții apreciate în prima ligă în sezonul trecut.

CFR Cluj a fost la un pas să îl transfere pe Alexandru Albu, mijlocașul celor de la UTA. Fotbalistul de 27 de ani a avut evoluții bune în stagiunea precedentă și chiar a fost convocat de Mirel Rădoi la o acțiune a echipei naționale, însă nu a avut ocazia să debuteze pentru “tricolori”.

Fotbalistul care aparține de Concordia Chiajna a dezvăluit că a fost dorit de formația din Gruia când Dan Petrescu îi pregătea pe “feroviari”, însă transferul nu s-a mai realizat în cele din urmă.

“Am avut ofertă de la CFR. Era Dan Petrescu antrenor. Trebuia să mă duc să semnez, apoi nu ştiu ce s-a întâmplat. Înainte să ia primul campionat, înainte să plece domnul Dan Petrescu în China şi să vină înapoi. Chiar îmi doream să ajung acolo. Puteam să cresc şi mai mult, dar, pentru câteva probleme, nu s-a mai realizat”, a spus Alexandru Albu la Look Sport.  

În actualul sezon, mijlocașul a evoluat pentru UTA în 36 de partide în Liga 1 și a reușit să înscrie de două ori și să ofere o pasă decisivă.

Comenteaza