Un fost selecționer a refuzat invitația la CFR – Steaua Roșie: “În Cluj pentru mine nu există decât U”

Un fost selecționer a refuzat invitația la CFR – Steaua Roșie: “În Cluj pentru mine nu există decât U”
| Foto: facebook.com/crvenazvezdafk

Unul dintre cei mai importanți jucători și antrenori din România a fost invitat de formația din Belgrad la manșa retur a disputei din play-off-ul Europa League.

După înfrângerea cu 4-0 din meciul tur, CFR Cluj primește vizita celor de la Steaua Roșie Belgrad și speră la un succes care să spele imaginea eșecului usturător din prima manșă.

La partida care va avea loc pe arena din Gruia, Steaua Roșie l-a invitat și pe fostul selecționer al României, Cornel Dinu, care însă a refuzat invitația și a explicat că, în opinia sa, în Cluj există doar Universitatea.

”Le mulțumesc celor de la Steaua Roșie că s-au gândit la mine și m-au invitat la meciul de la Cluj, cu CFR. M-au invitat prietenii mei buni Dragan Geaic și secretarul general Goran Negic, dar nu pot să merg… Le-am explicat de ce…

Sunt alături de Steaua Roșie și la acest meci, cum am fost și în partida tur, dar nu merg la CFR – Zvezda pentru că în Cluj pentru mine nu există decât U! Țin cu Steaua Roșie și cu U Cluj”, a spus Dinu pentru Fanatik.

Partida dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad se dispută în această seară, de la 21:30.

Comenteaza