Un fost jucător de la ”U”, dorit de CFR: ”Dacă plec din Israel, acolo voi juca”

Un fost jucător de la ”U”, dorit de CFR: ”Dacă plec din Israel, acolo voi juca”
CFR Cluj este pe punctul de a face un nou transfer. Un fost jucător al Universității a recunoscut că se află în tratative cu ”feroviarii”.

Campion pentru al doilea an la rând cu Hapoel Beer Sheva, Ovidiu Hoban (34 ani) este dorit de Maccabi Haifa și Maccabi Petah Tikva. Internaționalul român a intrat însă și în vizorul lui CFR Cluj.

"Am primit o ofertă bună de la CFR Cluj. Dacă plec din Israel, voi juca la CFR", a dezvăluit Hoban în Gazeta Sporturilor.

Cu toate astea, fostul mijlocaș al Universității nu exclude nici varianta de a rămâne la campioana Israelului. Hapoel Beer Sheva a vrut inițial să se despartă de Hoban, dar, la cererea fanilor, ar putea să-i prelungească contractul.

Dacă rămâne la Beer Sheva, Ovidiu Hoban se va retrage din activitate în 2018, atunci când va împlini 36 ani. Ar primi cetățenia israeliană și ar fi cooptat în staff-ul tehnic al clubului.
Hoban joacă la Hapoel Beer Sheva din 2014, fiind vândut de Petrolul. De-a lungul carierei a mai evoluat la "U" Cluj, Gaz Metan Mediaș, Bihor Oradea sau Universitatea Craiova.

Ovidiu Hoban are 27 selecții și un gol marcat la Naționala României, cu care a participat la Euro 2016. În acest sezon, mijlocașul de 34 ani a bifat 37 meciuri și a înscris 5 goluri pentru Hapoel Beer Sheva în toate competițiile. La același club este legitimat și Tony Nwakaeme, un alt fotbalist cu trecut "alb-negru".

Pentru CFR Cluj ar fi al cincilea transfer. Formația din Gruia i-a mai legitimat pe atacanții Urko Vera și Marius Coman, respectiv Alexandru Vlad și Sasa Balic. ”Feroviarii” sunt, de asemenea, pe punctul de a-l instala pe Dan Petrescu în funcția de antrenor al echipei.

800.000 euro este cota de piață a lui Hoban, conform transfermarkt.com.

Comenteaza