Un fost conducător din Liga 1 propune un mijlocaș la CFR Cluj: “Le vine mănușă”

Un fost conducător din Liga 1 propune un mijlocaș la CFR Cluj: “Le vine mănușă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre cei mai experimentați oameni din fotbalul românesc le-a propus șefilor din Gruia un fotbalist cu prezențe în echipa națională.

Odată cu încheierea sezonului regulat din Liga 1, stagiunea se apropie de final, iar multe echipe pregătesc deja strategia pentru un nou campionat. Unul dintre cei mai experimentați conducători din fotbalul românesc, Dinu Gheorghe, le propune șefilor de la CFR Cluj să îl transfere pe Paul Anton, fotbalist dorit și în trecut de formația din Gruia.

“Va fi greu să ții câțiva jucători care sunt reprezentativi, un Anton care e curtat de foarte multe echipe, chiar din Liga 1, CFR Cluj, din ce știu eu, face orice efort ca să îl aducă la Cluj. Au nevoie de jucători. Sunt probleme și la Cluj. Anton e jucător bun. Într-o echipă cum e CFR, se va impune.

Hoban are o vârstă, l-au pierdut pe Djokovic, Anton le vine mănușă. Știe Liga 1 foarte bine. Îl vor lua! Dacă nu va dori să mai stea la Dinamo, vor intra la niște negocieri să ia un ban și să îl dea la Cluj”, a declarant Dinu Gheorghe, conform Prosport.

Comenteaza