Un fost atacant de la CFR Cluj și FCSB susține că “feroviarii” sunt în continuare favoriți la titlu: “Este 90 la sută la ei”

Un fost atacant de la CFR Cluj și FCSB susține că “feroviarii” sunt în continuare favoriți la titlu: “Este 90 la sută la ei”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre fotbaliși trecuți prin curtea ambelor echipe a vorbit despre duelul din play-off dintre cele două rivale.

În ultimele sezoane, CFR Cluj și FCSB s-au luptat de fiecare dată pentru titlu, iar “feroviarii” s-au impus cu fiecare ocazie. Trecut pe la ambele formații, Pantelis Kapetanos consideră că formația din Gruia se va impune și în actualul sezon.

În plus, fostul atacant grec se pregătește pentru meseria de antrenor și susține că și-ar dori să pregătească o echipă din România.

”Sincer, să fii jucător e cel mai bun, antrenor e greu, foarte greu. Intru la licență A după Paște și mă pregătesc să fiu antrenor.

Normal că da (n.r. - și-ar dori să antreneze în România), dar vreau prima oară să fiu pregătit să iau cum trebuie licența, să am puțină experiență. Dar da, vreau.

Titlul este 90 la sută la CFR, e greu să piardă acum titlul. Din ce am văzut, și campionatul acum a căzut mult. Cred că sunt probleme cu banii, dar și cu nivelul, a scăzut mult nivelul, mă doare asta”, a spus grecul potrivit sport.ro.

Comenteaza