Un american de 2,11 metri vine să câştige campionatul cu "U" Mobitelco VIDEO

Un american de 2,11 metri vine să câştige campionatul cu
Oficialii echipei de baschet clujene "U" BT au anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, lotul complet pentru noul sezon competiţional.

Cele mai noi transferuri ale echipei de baschet clujene "U" BT sunt americanii Sean Barnette şi Michael Southall, alături de care s-a alăturat şi bosniacul Zoran Cvjetkovic.

"U" BT a mai adus în vară încă doi jucători români: Tudor Jucan şi Andrei Mandache.

Lotul complet este format din Mihai Silvășan, Cătălin Baciu, Tudor Jucan, Andrei Mandache, Kuti Nandor, Mirel Dragoste, Mario Lazăr, Dragoș Gheorghe, Wilhelm Brosser, Branko Cuic, Miljan Medvedj, Sean Barnette, Darius Hargrove, Boris Lalovic, Zoran Cvjetkovic și Michael Southall.

Michael Southall este pivot, are 32 de ani, 2,11 metri înălţime şi 109 kilograme. În 2006, a participat la draftul NBA, dar nu a fost selectat de nicio echipă. A fost cel mai bun jucător din campionatul Qatarului, a mai jucat în Elveţia, Kuwait, Spania (liga a doua).

Bosniacul Zoran Cvjetkovic este fundaș, are 1,90 metri şi 24 de ani. A mai jucat la echipele Concordia Chiajna, Zrinjski (Bosnia), precum și la campioana Austriei, Oberwart.

După ce a plecat de la Cluj, americanul Sean Barnette a evoluat în Bulgaria, la Rilski Sportist Samokov. El a fost cel mai utilizat jucător al echipei în sezonul trecut şi a reuşit o medie de 14,5 puncte pe meci în EuroChallenge.

Citeşte şi: Cristescu: "Echipa este închisă. Va fi mai puternică decât sezonul trecut". „U" BT şi-a adus jucători atletici, de patru naţii

 

Comenteaza