Ce mesaj are Şumudică pentru CFR Cluj, echipa care l-a demis cu scandal în august

Ce mesaj are Şumudică pentru CFR Cluj, echipa care l-a demis cu scandal în august
| Foto: https://www.prosport.ro/

Fostul antrenor de la CFR Cluj, Marius Șumudică, a refuzat oferta celor de la U Craiova 1948 și, pentru moment, rămâne liber de contract. Acesta le-a transmis un mesaj ardelenilor care luptă pentru un nou titlu în campionat. 

Tehnicianul care a lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în Liga 1, după șase etape, cu punctaj maxim, spune că vede o luptă în trei la titlu, la care vor participa fosta sa echipă, FCSB și Universitatea Craiova.

Șumudică le-a transmis un mesaj și celor de la CFR Cluj, după despărțirea cu scandal din luna august. Antrenorul spune că îi urează succes echipei lui Dan Petrescu, însă se aștepta la mai mult în grupele Conference League, acolo unde ardelenii au doar un punct după două jocuri: cu Jablonec (0-1) și Randers (1-1).

"Eu am spus ce simțeam când eram la CFR. Simțeam că voi lua campionatul la pas, mă uitam la lot, la ce antrenez, chiar dacă victoriile erau la un gol diferență, dar aveam multe ocazii de gol, ajungeam foarte ușor în fața porții.

Am avut neșansa să întâlnim două echipe foarte puternice: Young Boys, care vedeți unde au ajuns, nu neapărat că i-au bătut pe Manchester, dar modul cum au câștigat cu Ferencvaros, și Steaua Roșie. Echipe foarte puternice.

Cu tot respectul pentru CFR și pentru rezultatele de acum, nu poți compara cele două echipe cu Jablonec și Randers. Eu mă așteptam la mai mult de la CFR în această competiție. În continuare au șanse, mă aștept să prindă măcar locul 2 și să aibă șansa unui baraj cu un loc 3 din Europa League. Grupa e foarte accesibilă, din punctul meu de vedere.

Evit să vorbesc de CFR. E fosta mea echipă, îi las să vorbească rezultatele. Le doresc baftă, să câștige campionatul și se bucure de rezultatele cu noul antrenor. N-ar fi frumos să analizez eu acum jocul CFR-ului. Am fost acolo, dar imediat se interpretează dacă vorbesc.

Mă bucur și eu când văd jucători pe care eu am contat și care au avut un parcurs bun cu mine că în continuare au o evoluție chiar spectaculoasă și ajută echipa în continuare", a spus Șumudică, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

loading...
Comenteaza