UEFA Champions League. Se știu primele șapte echipe calificate în optimi. Rezultate complete

UEFA Champions League. Se știu primele șapte echipe calificate în optimi. Rezultate complete
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

Campioana Real Madrid, Juventus, dar și ambele echipe din Manchester și-au asigurat prezența în faza următoare a competiției, cu o etapă înainte de finalul grupelor.

Cea mai importantă competiție continental a revenit, după o pauză cauzată de meciurile echipelor naționale. Principalele favorite au înregistrat rezultate favorabile, care le-au permis accederea în faza optimilor de finală.

Grupa E

Bayern – Benfica 5-1

AEK Atena – Ajax 0-2

Campioana Germaniei a câștigat categoric pe propriul teren și va fi prezentă din nou în optimi. Victoria olandezilor în Grecia le-a garantat ”Lăncierilor” calificarea în optimi după o pauză de 13 ani. Benfica va ocupa locul al treilea în grupă și va continua în Europa League.

Grupa F

Lyon – Manchester City 2-2

Hoffenheim – Șahtior 2-3

Elevii lui Guardiola avea nevoie de un punct în Franța pentru a fi siguri de prezența în optimi, în timp ce Șahtior și Lyon se vor duela în ultimul meci pentru locul al doilea în grupă.

Grupa G

ȚSKA Moscova – Viktoria Plzen 1-2

AS Roma – Real Madrid 0-2

Victoria cehilor din Rusia le-a asigurat celor două echipe prezente în careul de ași în sezonul trecut, prezența și în acest an în primăvara europeană. Rezultatele din ultima etapă vor stabili ocupanta locului al treilea.

Grupa H

Juventus – Valencia 1-0

Manchester United – Young Boys 1-0

Favoritele clare ale grupei, Juventus și United vor fi prezente în optimile competiției, în timp ce spaniolii sunt siguri de locul lor în primăvara Europa League.

Comenteaza