UEFA Champions League. PSG și AS Roma au de apărat avantajul luat în partida tur

UEFA Champions League. PSG și AS Roma au de apărat avantajul luat în partida tur
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

După ce au obținut victorii în prima manșă a optimilor, cele două formații vor face tot posibilul pentru a conserva avantajul pe care îl au.

După o seară în care Ajax-ul a revenit printre forțele Europei, iar o eră a apus la Real Madrid, noi formații de top se luptă pentru în loc în primele opt echipe de pe continent. PSG și AS Roma s-au impus în manșa tur a partidelor cu Manchester United, respectiv FC Porto și au prima șansă la calificare.

PSG este lider absolut în Franța și conduce detașat clasamentul din “Hexagon”. Elevii lui Thomas Tuchel au câștigat tot în ultimele cinci partide și au un moral bun înaintea returului împotriva britanicilor. Deși nu se vor putea baza pe Neymar și Cavani, parizienii stau la adăpostul rezultatului din manșa tur.

După un început de sezon foarte slab, sub comanda lui Jose Mourinho, Manchester United pare o altă echipă, cu Ole Gunnar Solskjaer la conducere. “Diavolii roșii” au câștigat patru din ultimele cinci partide în Premier League și au urcat până pe locul al patrulea, cu șanse mari de a prinde podiumul. Totuși lista de indisponibili este una uriașă, cu Herrera, Jones, Lingard, Martial, Mata, Matic, Pogba, Sanchez, Valencia.

Echipe probabile:

PSG: Buffon - Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat - Verratti, Marquinhos - Dani Alves, Draxler, Di Maria – Mbappe

Manchester United: De Gea - Young, Lindelof, Smalling, Shaw  Fred, McTominay, Pereira, Dalot - Lukaku, Rashford

Partida se va disputa de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport 1, Digisport 1 și Look Plus.

Învinși la limită în partida tur, pe Olimpico, portughezii speră să întoarcă soarta calificării pe propriul teren. Echipa lui Sergio Conceicao stă bine în campionat, unde e la doar două puncte în spatele marii rivale Benfica. În ultimele cinci partide, palmaresul celor de la FC Porto este de două victorii, două remize și o înfrângere. Portughezii vor fi în efectiv complet împotriva romanilor.

Deși s-a impus în manșa tur a optimilor de finală, semifinalista din sezonul trecut vine după o înfrângere drastică în derby-ul capitalei Italiei. Echipa lui Eusebio Di Francesco are trei victorii, o remiză și un eșec în ultimele cinci partide și se clasează pe locul al cincilea în Serie A, în afara locurilor ce duc în Liga Campionilor. În plus, italienii nu se vor putea baza pe Under și Pastore.

Echipe probabile:

Porto: Casillas - Militao, Pepe, Felipe, Alex Telles - Danilo, Herrera, Oliver - Corona, Brahimi, Marega

Roma: Olsen - Karsdorp, Manolas, Marcano, Kolarov - Zaniolo, De Rossi, Pellegrini - Florenzi, Dzeko, El Shaarawy

Partida se va disputa de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport 2, Digisport 2 și Look Sport.

Comenteaza