UEFA Champions League. Liverpool e cu un pas în semifinale. Tottenham speră la o nouă surpriză cu Manchester City

UEFA Champions League. Liverpool e cu un pas în semifinale. Tottenham speră la o nouă surpriză cu Manchester City
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

Finalista din sezonul trecut și formația londoneză s-au impus în urmă cu o săptămână și încep partidele retur cu un avantaj față de adversari.

După ce Ajax a reușit o nouă surpriză aseară, iar Barcelona nu i-a dat nicio șansă lui Manchester United, astăzi, vor fi decise ultimele două semifinaliste din Liga Campionilor. Liverpool și Tottenham au câștigat meciurile din tur, dar londonezii vor avea o misiune mai dificilă pe terenul lui Manchester City.

Echipa lui Pep Guardiola are 11 victorii consecutive pe propriul teren și speră să continue seria bună și împotriva rivalilor din Premier League. “Cetățenii” se află în luptă și pentru titlul de campioni și au cinci victorii consecutive în ultimele cinci partide de campionat. Tottenham a ieșit din lupta pentru trofeul Premier League, dar victoria din tur le dă speranțe londonezilor la o semifinal istorică de Liga Campionilor. Totuși, tehnicianul Mauricio Pochettino nu se va pute baza pe liderul formației, Harry Kane, accidentat în partida tur.

Echipe probabile:

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Laporte, Mendy – De Bruyne, Fernandinho, David Silva – Bernardo Silva, Aguero, Sterling

Tottenham: Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Sissoko, Wanyama – Eriksen, Lucas, Son – Llorente

Partida se va disputa de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport 1, Digisport 1 și Look Plus. Câștigătoarea se va duela în semifinale cu Ajax Amsterdam.

După succesul din meciul tur, scor 2-0, Liverpool pare marea favorită la calificarea în semifinale, pentru al doilea an consecutiv. Totuși, “Cormonanii” vor avea în față un adversar bun pe propriul teren. Portughezii se află și în lupta pentru titlul, unde sunt la egalitate cu marea rivală Benfica. Lideri în Premier League, elevii lui Jurgen Klopp au șansa unei duble istorice campionat-Liga Campionilor, într-un an în care echipa pare mai solidă ca niciodată. Fără absențe importante și cu un trio de atac imbatabil, britanicii sunt deja cu un pas în semifinale.

Echipe probabile:

FC Porto: Casillas – Militao, Pepe, Felipe, Alex Telles – Danilo, Herrera, Otavio – Brahimi, Soares, Marega

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson – Henderson, Keita, Milner – Salah, Firmino, Mane

Partida se va disputa de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport 2, Digisport 2 și Look Sport. Câștigătoarea va întâlni în semifinale FC Barcelona.

Comenteaza