UBB colaborează cu Universitatea Cluj; ce oferă şi ce cere în schimb

UBB colaborează cu Universitatea Cluj; ce oferă şi ce cere în schimb
Universitatea Babeș-Bolyai şi Clubul Sportiv Universitatea vor colabora în următorul an pentru sprijinirea sportului, dar şi a cercetării ştiinţifice în domeniu, conform unui nou protocol semnat de conducerile celor două entități.

Conform protocolului, UBB va facilita accesul sportivilor legitimaţi la CS Universitatea la sala şi pista de atletism, la terenul de rugby şi la cel de tenis, va asigura vestiarele pentru secţiile de rugby şi atletism ale CS Universitatea, dar şi accesul echipei de handbal masculin a clubului la sala de sport „Gheorghe Roman". Totodată, handbaliştii ar urma să beneficieze de o reducere cu 25% a tarifelor de închiriere a sălii.

În plus, 90 de studenţi sportivi ai CS Universitatea Cluj vor avea locuri de cazare rezervate în căminele universităţii, arată UBB într-un comunicat de presă.


De cealaltă parte, CSU ar urma să asigure conform aceluiaşi protocol, promovarea universităţii la toate competiţiile naţionale şi internaţionale, să asigure întreţinerea şi marcarea terenului de rugby, să plătească utilităţile pentru sala de atletism şi vestiare în funcţie de orar şi de numărul de sportivi, şi să faciliteze accesul membrilor UBB la competiţiile organizate de către echipele sale.

Clubul ar urma să colaboreze cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, pentru ca sportivii să facă stagii de practică, precum şi pentru crearea unui Centru de Investigare şi Cercetare Ştiinţifică în domeniul educaţiei fizice, sportului şi kinetoterapiei.

Comenteaza