"U" Transilvania Cluj şi-a schimbat conducerea. Vezi cine conduce acum clubul

Preşedintele secţiei de handbal masculin de la U Cluj, Mihai Tritean, a fost schimbat miercuri din funcţie, fiind înfiinţat un nou comitet de conducere, cu obiectiv de salvare a echipei de la retrogradare.

Directorul CS Universitatea, Ovidiu Vasu, a prezentat astăzi noua conducere, formată din Mircea Petruş-preşedinte interimar, Călin Hossu-membru, ambii foşti handbalişti la U, dar şi antrenorul Gheorghe Zamfir-director tehnic. "Vor mai fi cooptaţi membri, în încercarea de a sprijini financiar echipa cât mai mult. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare", a declarat astăzi Ovidiu Vasu, pentru Mediafax.

La rândul său, fostul preşedinte Mihai Tritean a precizat, pentru MEDIAFAX: "Mă bucură această decizie a clubului, nu am resentimente, pentru că şi eu ţin cu U şi îmi doresc salvarea echipei. Or, această schimbare, sper să aducă lucruri benefice şi sprijin financiar. Am stat 8 ani alături de echipă, am luptat cât am putut să o salvăm de la colaps. Le urez succes tuturor", a spus Tritean, care rămâne în structura clubului, urmând a se ocupa de juniori, în cadrul proiectului derulat de cinci ani.

U Transilvania Cluj se zbate din cauza problemelor financiare încă din vara anului trecut, pierzând majoritatea jucătorilor de valoare. În prezent, datoriile includ restanţe salariale către jucători pe ultimele două luni, iar pentru a încheia actualul sezon ar avea nevoie de minimum 80.000 de euro.

În prima etapă a returului, clujenii vor juca în deplasare, cu HC Odorhei, în 2 februarie. U Transilvania va începe returul de pe poziţia a 11-a a clasamentului, cu doar două victorii la activ.

 

Comenteaza