"U" se pregătește de ultimul test din acest an

"Studenții" vor evolua sâmbătă, 26 noiembrie , pe arena din Parcul Central, împotriva celor de la Vulturul Mintiu Gherlii, în etapa cu numărul 15 din Liga a IV-a.

Meciul cu gherlenii va fi ultimul pentru "alb-negri" din acest an. Universitatea este singura echipă rămasă neînvinsă în campionat, cu 12 victorii și un rezultat de egalitate la activ. Trupa lui "Papi" deține, de asemenea, cel mai bun atac (74) și cea mai bună defensivă (5) din serie. De partea cealaltă, Mintiu Gherlii are 5 succese, 2 remize și 6 eșecuri.

Etapa trecută, "studenții" au învins cu 2-0 Armenopolis Gherla, prin golurile înscrise de Brian Lemac (83) și Iuliu Hațiegan (93). Partida trebuia să se dispute inițial la Gherla, dar a fost mutată pe Cluj Arena din motive de siguranță. Viitorii adversari ai "Șepcilor roșii" au stat în ultima rundă, iar în urmă cu două etape au trecut cu 4-3 de Armenopolis. "U" Cluj este liderul seriei, cu 37 puncte. Mintiu Gherlii se află pe 8, cu doar 17 puncte.

Brian Lemac (22 goluri), Dorin Goga (14 goluri) și Adrian Pintea (10 goluri) ocupă primele trei locuri în clasamentul golgheterilor din Liga a IV-a. Cei trei jucători au înscris mai bine de jumătate din numărul total al golurilor Universității din actuala ediție de campionat.

"U" Cluj - Vulturul Mintiu Gherlii se va juca sâmbătă, de la ora 14:00, pe arena din Parcul Central. Tot în aceeași zi, în incinta stadionului, de la ora 17:00, va avea loc lansarea cărții "Nicolae Szoboszlay - Ultimul cavaler al fotbalului romantic".

Volumul scris de Cristian Aszalos relatează întâmplări din viața ultimului supraviețuitor al echipei "Șepcilor Roșii" care a evoluat în exilul de la Sibiu, după semnarea Dictatului de la Viena. Alături de autor va fi prezent chiar Szoboszlay (91 ani), dar și Ioan Ovidiu Sabău și alți invitați surpriză.

Comenteaza