“U” rămâne singura echipă de fotbal care își va juca meciurile de acasă pe Cluj Arena

“U” rămâne singura echipă de fotbal care își va juca meciurile de acasă pe Cluj Arena
| Foto: Arhiva

“Șepcile roșii” au anunțat printr-un comunicat oficial că vor rămâne singura formație care va juca pe Cluj Arena în actualul sezon.

Deși la finalul săptămânii trecute, formația din Liga a 3-a, Someșul Dej, anunța că își va disputa partidele de pe teren propriu pe Cluj Arena, situația s-a schimbat. FC Universitatea Cluj a emis un comunicat în care dezvăluie că vor rămâne singurul club de fotbal care va avea statutul de gazdă de Cluj Arena în sezonul în curs.  

“În urma informațiilor apărute în mediul online, Consiliul Județean Cluj a transmis clubului nostru că, cel puțin până la finalizarea sezonului în curs, nicio altă echipă de fotbal nu își va disputa partidele de pe teren propriu pe Cluj Arena, pentru a proteja suprafața de joc înlocuită în urmă cu câteva luni de organizatorul festivalului Untold și pentru a permite defășurarea, în cele mai bune condiții, a partidelor rămase de disputat de către FC Universitatea Cluj în Liga a 2-a”, a transmis clubul clujean.

“Apreciez modul în care conducerea Consiliului Județean Cluj și a Cluj Arena au gestionat această situație sensibilă. Le mulțumesc domnului președinte Alin Tișe și domnului director Radu Rațiu pentru susținere.

Clubul face în această perioadă, împreună cu sponsorii, partenerii și autoritățile, eforturi importante pentru a oferi echipei toate condițiile de a face performanță”, a declarat Andrei Cordoș, manager general FC Universitatea Cluj.

Comenteaza