“U” Cluj visează la finala Cupei Românei: “Ar fi o performanță minunată pentru jucători”

“U” Cluj visează la finala Cupei Românei: “Ar fi o performanță minunată pentru jucători”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul ”studenților”, Costel Enache, a dezvăluit că e încrezător în șansele echipei sale de a ajunge în ultimul act al competiției.

Startul bun de an le-a ridicat moralul jucătorilor Universității Cluj, iar “Șepcile roșii” visează la o nouă finală de Cupă. Primul adversar din calea clujenilor este Viitorul Pandurii Târgu Jiu, formație pe care “studenții” au învins-o în urmă cu două săptămâni. Totuși, Costel Enache a lăudat adversarii și se așteaptă la un duel complicat împotriva gorjenilor.  

“Cred că suntem pregătiți și de prelungiri. Luăm în calcul orice scenariu, am încercat să pregătim orice scenariu, dar ar fi ideal să terminăm lucrurile rapid în favoarea noastră. Ne așteaptă un joc greu, cu un adversar puternic, un adversar cu un joc consistent, cu forță ofensivă. Chiar dacă au pierdut ultimele două jocuri oficiale, s-a simțit forța ofensivă, iar la ultimul meci, la Constanța, au ratat foarte mult.

Lucrurile acestea nu se întâmplă întotdeauna, așa că trebuie să fim consistenți, să avem o organizare bună și să ne așteptăm la un joc foarte greu. Orice s-ar întâmpla cred că avem soluții să ne impunem în orice situațe prevede jocul.

E o echipă imprevizibilă și cu fluctuații pentru că e o echipă foarte tânără. Jucători de calitate, joacă dezinvolt, fără o presiune asupra lor. E o echipă cu fantezie, forța ofensivă vine tocmai din lejeritate. Sunt organizați, îl cunosc bine pe antrneorul lor și știu preocuparea lui pentru organizare. E un meci greu, chiar dacă nu au victorie de mult timp sunt periculoși.

Visăm la o finală de Cupă. Ar fi o performanță minunată pentru jucători și ar fi ca o recompensă pentru ultima perioadă în care au muncit foarte mult și chiar am stat mult împreună. I-am văzut preocupați de ceea ce fac și dornici să facă lucruri frumoase și cred că ar fi cea mai mare bucurie a mea să îi văd pe ei bucuroși în urma reușitelor profesionale.

Ne dorim să facem performanță și în campionat și în Cupă. Sunt optimist, poate am depășit chiar limita optimismului și cred că echipa asta face foarte mult. Poate ar fi bine ca eu să fiu primul cu picioarele pe pământ, să știm cine suntem și să recunosc că mai avem mult de lucru, dar cred în nebunia mea și în entuziasmul jucătorilor”, a declarat antrenorul ”Șepcilor roșii”.

Comenteaza