“U” Cluj, victorie senzațională în Liga Florilor

“U” Cluj, victorie senzațională în Liga Florilor
Echipa de handbal feminin a reușit prima victorie după trei înfrângeri consecutive, împotriva Coronei Brașov, scor 32-31.

Universitatea a început extraordinar meciul cu brașovencele. Apărarea avansată și foarte agresivă le-a obligat pe adversare să comită multe greșeli. Extremele echipei clujene au profitat de fiecare contraatac. Elevele lui Alin Bondar au prestat un joc ofensiv eficient, cu gol la aproape fiecare fază. Încrederea în joc a crescut și datorită evoluției bune a Ionicăi Munteanu în poartă și "U" s-a distanțat la patru goluri diferență.
Ultimele cinci minute ale reprizei au fost, însă, de coșmar pentru gazde. "Studentele" au revenit la jocul din ultimele meciuri și au comis greșeli copilărești pe fază de atac. Jucătoarele cu experiență ale Coronei au speculat momentul și scorul pauzei a fost 16-16.

Partea a doua a jocului a început perfect pentru gazde. Poarta a funcționat perfect, din nou, iar difernța de 4 goluri a fost refăcută în doar 2 minute. În ciuda time-out-ului cerut de antrenorul oaspeților, Corona nu a reușit să fructifice avantajul omului în plus și "U" a mărit diferența chiar și în inferioritate. Finalul de meci a fost identic cu cel al primei reprize.

Atacul clujencelor nu a mai funcționat șibrașovencele au reușit să egaleze în minutul 27. În ciuda experienței jucătoarelor din lot, Corona nu a reușit să gestioneze finalul și "studentele" au marcat golul victoriei cu 30 de secunde înainte de final.

Principalele marcatoare ale Universității au fost Chintoan, Lazăr și Vălean cu 6 goluri fiecare. În urma victoriei cu Corona, "U" a urcat pe locul 10 în clasamentul Ligii Florilor

Următorul meci pentru clujence va fi împotriva echipei SCM Craiova, în deplasare, în 24 februarie.

 

 

Comenteaza