"U" Cluj va întâlni Oțelul în semifinalele Cupei. Ce așteptări au Sabău și Nistor

"U" Cluj va întâlni Oțelul în semifinalele Cupei. Ce așteptări au Sabău și Nistor
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul și mijlocașul au vorbit despre echipa pe care trebuie să o învingă Universitatea Cluj pentru a ajunge într-o nouă finală.

"Careul de ași" al Cupei României a fost stabilit după meciul dintre CS U Craiova și Oțelul Galați. Trupa lui Dorinel Munteanu s-a calificat în semifinale, urmând să se dueleze cu Universitatea Cluj, în timp ce Corvinul Hunedoara și FC Voluntari se vor înfrunta pentru prezența în ultimul act.

Antrenorul "Șepcilor roșii" a vorbit despre următorul adversar din Cupă și crede că misiunea echipei sale va fi mai dificilă decât ar putea părea la prima vedere.

"S-a demonstrat că jucătorii care aleargă foarte mult și sunt motivați pot să facă diferența. Craiova venea după un rezultat foarte bun, dar problema a fost la mental. Dar nu putem să luăm meritele celor de la Oțelul. Aleargă foarte mult, se bat pentru fiecare minge", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

La rândul său, Dan Nistor a vorbit despre trupa gălățeană și a glumit pe seama faptului că Universitatea și Oțelul se vor întâlni de două ori în aceeași săptămână, la jumătatea lunii aprilie.

"Avem un meci foarte greu acolo. Îmi doream să jucăm la Craiova. Era un teren mai mare, un stadion mai frumos. Știm bine Oțelul Galați, o echipă care pune presiune din primul până în ultimul minut.

Va fi de 3-4 ori mai dificil decât la Craiova. Dar mergem acolo și trebuie să ne calificăm în finală. Vom sta o săptămână pe la Galați, ne luăm și undițele cu noi", a spus și Dan Nistor.

Comenteaza