“U” Cluj și PAOK Salonic au făcut spectacol la sărbătoarea Centenarului. Abrudan și Giurgiu au jucat ultimul meci în alb și negru

“U” Cluj și PAOK Salonic au făcut spectacol la sărbătoarea Centenarului. Abrudan și Giurgiu au jucat ultimul meci în alb și negru

“Studenții” și campionii Greciei au oferit un show pe cinste celor aflați în tribunele Cluj Arena pentru a celebra cei 100 de ani ai clubului clujean.

Înainte de startul meciului, spectatorii au avut parte de o reprezentație a trupei de toboșari “Barbarossa”, dar și de un moment solemn, când Fanfara Diviziei a 4-a Gemina a intonat cele două imnuri de stat. Grecii au luat meciul în serios încă de la început, iar Limnios a deschis scorul în minutul cinci. Căpitanul Pelkas a mai ratat o mare ocazie, dar s-a revanșat în minutul 27, când a majorat diferența.

Goga a semnat unica ocazie a “studenților” în prima repriză, dar șutul său de la distanță a trecut puțin pe lângă. PAOK a răspuns imediat, iar Douglas a înscris cu un șut superb de la marginea terenului și a stabilit scorul pauzei.

În pauza meciului, spectatorii de pe Cluj Arena au avut parte de un show de lumini. Spectacolul a celebrat întreaga istorie a echipei, din 1919 până în prezent. Doi dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani, Tavi Abrudan și Gabi Giurgiu au intrat la pauză și au jucat timp ce un sfert de oră. Pentru cei doi, partida cu PAOK a fost ultima din cariera de fotbalist. Grecii au mai reușit două goluri în repriza secundă, prin El Kaddouri și Gaitanidis și au dus scorul la 5-0.

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Telcean, Inacio, Kay, Berci – Florescu, Andre Ceitil – Pîrvulescu, Goga, Firmino – Gavra. Au mai intrat: Abrudan, Giurgiu, Pedro Mendes, Rafa, Jose Costa, Takacs, Ursu, Greu, M. Coman, Vomir, Dican

PAOK Salonic: Melissas – Varela, Crespo, Leo Matos, Giannoulis, Misic, Douglas, Liminos, Bisewar, Pelkas, Akpom. Au mai evoluat: Zivkovic, El Kaddouri, Stoch, Henrique, Kace, Gaitanidis, Chatziiasaias, Deligiannidis, Rodrigo, Lamprou, Mihaj.

 

Comenteaza