“U” Cluj și-a aflat adversara de la baraj. “Studenții” se vor duela cu Hermannstadt pentru un loc în Liga 1

“U” Cluj și-a aflat adversara de la baraj. “Studenții” se vor duela cu Hermannstadt pentru un loc în Liga 1
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa pregătită de Vasile Miriuță a reușit să se impună pe propriul teren, scor 2-1, după ce a marcat golul victoriei în al șaptelea minut de prelungiri. 

Gazdele au fost mai periculoase în startul meciului, iar Dandea, Blănaru și Tsoumou au trecut pe lângă deschiderea scorului. Ammari a fost cel mai periculos om al Dunării în prima repriză, dar scorul pauzei a fost 0-0. Începutul actului secund a fost unul echilibrat, fotbaliștii fiind vizibil incomodați de starea gazonului. Popovici a avut prima mare ocazie, dar Straton a scos cu un reflex incredibil.

Jocul s-a mutat la poarta cealaltă, iar Steliano Filip a înscris cu un șut din prima, la coțul lung. Deși oaspeții se credeau deja învingători, sibienii au reușit să egalaze cu cinci minute înainte de final, prin Tsoumou. Ultimele secvențe au reprezentat un asalt la poarta lui Straton și același Tsoumou a ratat singur cu goalkeeper-ul. Spiritele s-au încins în final, iar Blănaru a fost eliminat și Dan Alexa a fost trimis în tribune. Când totul părea pierdut pentru Hermannstadt, Lendric a scăpat din marcaj și a reușit să înscrie golul victoriei. 

Astfel, "U" Cluj se va lupta cu echipa sibiană pentru un loc în Liga 1. Cele două partide se vor disputa în 8 și 12 iunie. 

Comenteaza