“U” Cluj învinsă de CSM Reșița la revenirea în campionat după focarul de COVID-19

“U” Cluj învinsă de CSM Reșița la revenirea în campionat după focarul de COVID-19
| Foto: FC Universitatea Cluj

Conduși de pe bancă de antrenorul secund, Cătălin Munteanu, “studenții” au fost învinși la Reșița, scor 2-1.

Gazdele au început ofensiv jocul, iar Danci a încercat să îl surprindă pe Vâtcă de la distanță, cu un șut ce a trecut puțin peste transversală (1). Clujenii au preluat inițiativa, au dominat la capitolul posesie și au încercat să se așeze în jumătatea adversă.

În minutul 16, reșițenii au reușit să deschidă scorul prin lovitura de cap a lui Adrian Ilie și grație neatenției lui Vâtcă. Universitatea Cluj a încercat să crească ritmul de joc și a avansat spre poarta adversă, în timp ce gazdele au preferat să încerce acțiuni pe contraatac.

Cu câteva minute înainte de pauză, Ștefănescu a centrat bine în careu, iar lovitura de cap trimisă de Luchin a trecut puțin peste poarta adversă. Totuși, pânâ la pauză, “Șepcile roșii” nu au mai avut ocazii, iar scorul pauzei a fost 1-0 în favoarea reșițenilor.

La revenirea de la cabine, gazdele au fost mai periculoase în ofensivă, deși “studenții” aveau nevoie de un gol egalizator. La șapte minute de la reluare, Astafei a trimis cu capul aproape de bara porții clujene.

Lipsa antrenamentelor și a meciurilor oficiale și-a făcut simțită prezența în jocul Universității Cluj, care a încercat în zadar să treacă de barajul defensiv al celor de la CSM Reșița. Cu un sfert de oră înainte de final, Danci a prins un șut bun din marginea careului și a reușit să majoreze diferența în favoarea gazdelor (75).

Cu 10 minute înainte de final, Pop a primit mingea la 16 m, și-a potrivit balonul și a reușit să înscrie puncteze pentru “studenți”. În ciuda eforturilor clujenilor din ultimele minute, CSM Reșița a reușit să se impună cu 2-1.

Echipe de start:

CSM Reșița: Cobrea – Szijj, Dumitraș (Chera ’61), Dudea, Acka – Danciu, Breșneni – Dat (Vasiu ’78), Ilie (Bagherea ‘70), Buș – Astafei (Matulevicius ‘78)

“U” Cluj: Vâtcă – Rus (Inacio ’75), Tamaș, Luchin, Neciu – Novac (Ribeiro ‘62), Telcean (Negrean ’75), Barbu – Mâneran, Goga (Al. Pop ‘62), Ștefănescu (Taub ’63)

Comenteaza