"U" Cluj întâlnește ultima clasată, dar jucătorii sunt puși în gardă: "Dacă nu suntem concentrați va fi extrem de dificil"

"U" Cluj întâlnește ultima clasată, dar jucătorii sunt puși în gardă: "Dacă nu suntem concentrați va fi extrem de dificil"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Chiar dacă FC Botoșani nu a obținut vreo victorie în Superligă în actualul sezon, fotbaliștii echipei clujene sunt precauți înaintea jocului direct.

La doar 3 puncte de locurile care duc în play-off, Universitatea Cluj are parte de un duel cu ultima clasată din campionat. Chiar dacă meciul pare unul facil la prima vedere, Plamen Iliev e convins că "studenții" vor avea mult de muncă pe terenul fostei sale echipe. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Cu siguranță ne așteaptă un meci dificil, știu cum se joacă acolo, am fost acolo câțiva ani. Cu siguranță va fi foarte greu. Dacă noi nu suntem concentrați va fi extrem de dificil. Pe noi nu trebuie să ne liniștească faptul că ei au probleme.

Trebuie să facem tot ce depinde de noi, tot ce ne spune antrenorul. Eu mi-aș dori să plecăm cu o victorie de acolo. Cu siguranță echipele care joacă cu noi știu că nu va fi ușor, avem o echipă foarte bună. Încet am început să obținem rezultate din ce în ce mai bune.

Sper să continuăm cu o serie bună și să rămânem neînvinși în deplasare. Lucrăm în fiecare zi să avem identitatea noastră și să ne bucurăm de fotbal. Noi facem tot ce trebuie și vom face până la finalul sezonului regulat pentru a fi, dacă nu în primele 6, măcar aproape", a spus portarul.

FC Botoșani a fost prima echipă din România pentru care a evoluat Plamen Iliev, în perioada 2015-2017. Goalkeeper-ul bulgar a strâns 48 de meciuri în tricoul echipei din Moldova.

Jocul dintre Universitatea Cluj și FC Botoșani e programat luni, 30 octombrie, de la 17:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Botoșani!

Comenteaza