"U" Cluj începe sezonul cu gânduri mari. Toni Petrea: "Trebuie făcut pasul către etapa următoare"

"U" Cluj începe sezonul cu gânduri mari. Toni Petrea: "Trebuie făcut pasul către etapa următoare"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa clujeană debutează cu o deplasare pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, în noua stagiune a Superligii.

Cu schimbări importante de lot, dar și cu un nou antrenor, "studenții" se pregătesc pentru debutul în noul sezon. Conducătorii i-au impus lui Petrea clasare pe locuril 7-9, însă tehnicianul e încrezător în elevii săi și speră ca Universitatea Cluj să obțină o poziție în play-off.

Totuși, noul antrenor al "Șepcilor roșii" cere răbdare, însă promite un joc pe placul supoterilor și o atitudine bună din partea jucătorilor pe parcursul campionatului.

"E un nou sezon, ne gândim să facem ceva mai bine decât în cel trecut. Tot timpul trebuie să progresăm, pentru asta ne antrenăm. Știm că nu va fi ușor, echipele s-au întărit, însă trebuie să fim încrezători și să mergem la fiecare joc să scoatem maximum. Avem un lot cu jucători cu experiență, obișnuiți cu performanța. Sper să se vadă asta pe teren și în rezultate.

Le-am transmis băieților ce îmi doresc să joace. Vreau să fim o echipă combinativă, dar și o echipă agresivă, reactivă atunci când pierdem mingea. Nu e ușor să ne sincronizăm, însă sper ca lucrurile să se omogenizeze.

Victoriile aduc un moral bun, însă trebuie să ne gândim doar la următorul meci. Nu are rost să facem planuri, trebuie să luăm fiecare joc în parte și să încercăm să câștigăm.

Mi-aș dori să ajungem în play-off, dar de la a dori până la a putea e cale lungă. Dispunem de jucători cu experiență, așa că suntem îndreptățiți să ne gândim la play-off. Trebuie făcut pasul către etapa următoare", a declarat antrenorul.

Daniel Popa, indisponibil pentru jocul cu Petrolul

Noul atacant al Universității Cluj a acuzat probleme medicale la finalul cantonamentului din Austria și a putut fi refăcut pentru prima rundă. Așadar, debutul său în alb și negru se amână.

"Momentan el nu a intrat cu echipă, nu îl vom avea la meciul din prima etapă. Sper să revină cât mai curând", a explicat Petrea.

Partida dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești e programată duminică, 16 iulie, de la 18:30.

Comenteaza