“U” Cluj începe anul cu planuri mari. Adrian Falub: “Ne dorim jucători pentru fiecare poziție”

“U” Cluj începe anul cu planuri mari. Adrian Falub: “Ne dorim jucători pentru fiecare poziție”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul “Șepcilor roșii” a dezvăluit că echipa sa are nevoie de întăriri serioase înainte de reluarea campionatului și că lista de transferuri e deja pregătită.

După o primă jumătate de sezon dezamăgitoare, Universitatea Cluj pregătește strategia pentru sezonul de primăvară. Promovarea e demult uitată, iar obiectivul “studenților” e acela de a construi o echipă care să se lupte pentru accederea în Liga 1 în sezonul viitor. Mai mulți jucători, printre care Tiago, Andre Ceitil sau Rafa au plecat deja, în timp ce Miguel Inacio a acceptat o diminuare a salariului și va rămâne alături de “Șepcile roșii”.

Situația lui Kay este una puțin mai complicată. Stopperul nu mai intră în vederile antrenorului și a fost pus pe lista de transferuri. Managerul Adrian Falub a dezvăluit că lista cu țintele pentru perioada de transferuri e deja pregătită, iar majoritatea jucătorilor pe care și-i dorește sunt din România.

“Momentan nu vor mai fi plecări în afară de cele anunțate până acum. Ne dorim jucători pentru fiecare poziție pentru că avem nevoie, în afară de postul de portar. Urmărim mai mulți jucători, în special din România, dar nu pot să dau niciun nume dintre cei pe care îi avem pe listă. Am stabilit deja și un cantonament de iarnă, însă toate informațiile vor fi publicate mai târziu”, a declarat Falub pentru ZIUA de Cluj.

Comenteaza