"U" Cluj, în negocieri avansate pentru împrumutul lui Ianis Stoica: "Există discuții, nu e încă semnat"

"U" Cluj, în negocieri avansate pentru împrumutul lui Ianis Stoica: "Există discuții, nu e încă semnat"
| Foto: digisport.ro

Managerul sportiv al clubului clujean, Gabi Giurgiu, a confirmat tratativele dintre "studenți" și FCSB pentru tânărul atacant.

După ce finanțatorul echipei din capitală a anunțat că l-a cedat pe Ianis Stoica la Universitatea Cluj, Gabi Giurgiu confirmă negocierile. Managerul sportiv al "Șepcilor roșii" susține că discuțiile sunt avansate, însă înțelegerea nu a fost încă semnată.

Mai mult, oficialul echipei clujene a anunțat că tânărul vârf de la FCSB nu este singurul om de atac aflat pe radarul "studenților".

"În acest moment există discuții, nu e încă semnat. Negocierea este destul de avansată, însă nu vreau să discut mai multe până nu se semnează.

Este vorba despre un împrumut pentru jumătate de sezon. Ne gândim și la alți atacanți, mai sunt și alte posibilități, nu am luat încă o decizie", a spus managerul sportiv al "studenților" pentru ZIUA de Cluj.

În vârstă de 19 ani, Ianis Stoica nu a reușit încă să înscrie în actualul sezon, în 18 apariții în toate competițiile. Cu toate acestea, tânărul atacant a punctat de 7 ori în 40 de meciuri în Superligă de-a lungul carierei.

Comenteaza