"U" Cluj, CFR Cluj și Rapid București, alături de o cauză umanitară FOTO

În această după-amiază, la partida de volei masculin Unirea Dej - "U" Timișoara, dejenii au putut dona bani în scop caritabil, cumpărând articole sportive donate de cluburile de fotbal "U" Cluj, CFR Cluj și Rapid București. Încasările vor ajunge la Mihai Pașca Pop, un tânăr din Dej, bolnav de leucemie.

În cadrul unei tombole, cei care au donat bani au putut câștiga un tricou cu numărul 10 al fotbalistului Universității Cluj, Adrian Cristea, dar și un tricou oferit de Ciprian Deac, cu care acesta a evoluat pentru CFR în Champions League.

Tot la partida de astăzi au fost scoase la licitație alte 3 articole sportive. Dejeanul Ciprian Deac a pus la bătaie un trening al clubului giuleștean, în timp ce conducerea Universității Cluj a oferit un tricou alb-negru. Admiratorii echipei feroviare CFR vor putea licita pentru un tricou semnat de fotbaliștii clubului alb-vișiniu. Licitația pentru cele 3 articole sportive se va încheia luni, când vor fi anunțați câștigătorii.

Acesta a fost al doilea meci dintr-o serie de 3 partide cu scop caritabil pe care conducerea echipei de volei Unirea și Primăria Municipiului Dej au decis că le vor organiza la Dej.

Urne pentru strângerea de donaţii vor fi amplasate şi la partida de luni dintre Unirea Dej și Tomis Constanța.

Comenteaza