“U” Cluj, calificată în 16-imile Cupei României. Șelimbăr nu se poate prezenta la meci din cauza coronavirusului

“U” Cluj, calificată în 16-imile Cupei României. Șelimbăr nu se poate prezenta la meci din cauza coronavirusului
| Foto: FC Universitatea Cluj

“Studenții” ar fi trebuit să întâlnească formația din Liga 3, însă sibienii au anunțat că nu vor putea alinia un prim 11 din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19.

După remiza cu Concordia Chiajna din campionat, Universitatea Cluj a primit o veste bună. Elevii lui Costel Enache nu vor mai fi nevoiți să dispute meciul cu Viitorul Șelimbăr din Cupa României și s-au calificat, la “masa verde”, în 16-imile competiției.

Partida nu poate fi programată din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu coronavirus, cu care se confruntă clubul din județul Sibiu. Viitorul anunță că nu se va putea prezenta la meci.

“COVID-19 umbrește cea mai mare performanță din istoria clubului șelimbărean. Cel mai important meci de la înființarea clubului nostru, contra celor de la Universitatea, nu se va mai disputa. Din păcate, echipa noastră a înregistrat mai multe cazuri de infectare cu SARS COV 2, iar tehnicianul Florin Maxim nu va putea alinia 11 jucători la ora meciului.

În consecință Universitatea Cluj se va califica în faza următoare a competiției, deoarece conform regulamentului Federației Române de Fotbal, disputele din această competiție nu pot fi amânate, iar în acest mod echipa noastră nu își va putea masura forțele cu una dintre cele mai iubite formații din Ardeal” este mesajul transmis de Viitorul Șelimbăr.

Comenteaza