"U" Cluj, încă o lovitură pe piața transferurilor. A rezolvat problema fundașului stânga înaintea primului meci din play-off

"U" Cluj, încă o lovitură pe piața transferurilor. A rezolvat problema fundașului stânga înaintea primului meci din play-off
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa pregătită de Erik Lincar a ajuns la un acord cu un fundaș în vârstă de 28 de ani, care a jucat sezonul trecut în play-off-ul Ligii 1. 

Înaintea play-off-ului, Universitatea Cluj a mai reușit o lovitură pe piața transferurilor. Urmărit de FCSB și Craiova, dorit și de Sepsi, Mihai Dobrescu a fost convins în cele din urmă de "U" să vină la Cluj și să pună umărul la promovare.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani vine de la Gaz Metan Mediaș, unde a evoluat până acum, și este o soluție pentru flancul stâng al apărării, după accidentarea lui Florinel Mitrea. 

Mihai Dobrescu și-a început cariera la nivel profesionist în 2013 la CS Otopeni, echipă care evolua la acea vreme în liga secundă.

A trecut mai apoi pe la Chindia Târgoviște, CS Balotești și Viitorul Domnești, după care a semnat în pauza de iarnă a sezonului 2017/2018 cu Academia Clinceni, echipă alături de care a reușit cele mai mari performanțe. A jucat un rol important în promovarea obținută de ilfoveni la finalul sezonului 2018/2019, fiind integralist în 37 de etape din totalul de 38.

Ascensiunea sa a continuat și la nivelul primei ligi, impunându-se în formula de start a ilfovenilor. A avut parte de prim an în Liga 1 cu 36 de meciuri, două goluri și trei pase decisive. A fost unul dintre cei mai buni fundași stânga din campionatul intern în sezonul 2020/2021, an în care s-a clasat pe locul 5 alături de Clinceni.

În total, Mihai Dobrescu are 121 de apariții pentru Academica Clinceni, reușind să marcheze de șase ori și să ofere cinci pase de gol.

La începutul acestei ediții de campionat, Mihai Dobrescu a ajuns la Gaz Metan Mediaș. A bifat 14 meciuri în tricoul medieșenilor.

Comenteaza