Foto “U” Cluj a plecat spre cantonamentul din Antalya. Lista jucătorilor pe care se va baza Lincar în Turcia

“U” Cluj a plecat spre cantonamentul din Antalya. Lista jucătorilor pe care se va baza Lincar în Turcia
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fotbaliștii formației clujene au încheiat prima parte a cantonamentului de iarnă și au plecat spre Antalya unde vor avea parte de un stagiu de pregătire de 10 zile.

După mai multe antrenamente și un joc amical contra Sănătății Cluj, “studenții” au plecat spre Turcia, acolo unde vor avea parte de un nou stagiu de pregătire și vor disputa alte trei jocuri de verificare. În cantonamentul din Antalya, Erik Lincar se va baza pe 24 de fotbaliști.

Lista jucătorilor Universității Cluj care au făcut deplasarea în Antalya:

Portari

Andrei Gorcea, Aurelian Păun, Dragoș Jișa

Fundași

Roberto Alarcon, Costinel Gugu, Florin Ilie, Denis Ispas, Tudor Vomir, Paul Pîrvulescu, Roberto Romeo, Florinel Mitrea, Iustin Neacșu

Mijlocași

Cristian Balgiu, Sergio Ribeiro, Vlad Moraru, Dragoș Tescan, Martin Remacle, Florian Haită, Marius Ciobanu, Nicolae Pîrvulescu

Atacanți

Alexandru Boiciuc, Valentin Alexandru, Albert Hofman, Ely Fernandes (se va alătura echipei pe parcursul săptămânii)

Dintre jucătorii care vor face deplasarea în Turcia, șase au fost crescuți în Academia clubului. Dragoș Jișa și Iustin Neacșu au impresionat în actualul sezon din Liga Elitelor, Vlad Moraru și Tudor Vomir cochetează de ceva vreme cu echipa de seniori, în timp ce Andrei Gorcea și Albert Hofman au devenit certitudini în planul tactic propus de Erik Lincar.

Comenteaza