"U" Cluj a dominat, dar degeaba. "Studenții" au obținut doar o remiză cu UTA

"U" Cluj a dominat, dar degeaba. "Studenții" au obținut doar o remiză cu UTA
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a încheiat la egalitate jocul din a doua rundă a play-out-ului, scor 0-0.

Vremea bună și ora excelentă au atras lumea la stadion, însă duelul din teren nu a fost unul la cel mai înalt nivel. Universitatea Cluj a fost încă din primele minute echipa mai activă și s-a instalat în jumătatea oaspeților. În schimb, arădenii au preferat să aștepte o oportunitate, care nu a venit.

Așdar, clujenii au dominat, au pasat bine, însă, ca de obicei, majoritatea acțiunilor s-au blocat la ultima pasă. Situația a fost complicată și de absența unui vârf clasic în echipa lui Ioan Ovidiu Sabău. Chiar și așa, "studenții" au deschis scorul în minutul 37, prin Rus, însă reușita a fost anulată din cauza unui offside. Astfel, scorul pauzei pe Cluj Arena a fost 0-0.

La fel ca în prima parte, Universitatea a avut inițiativa. Totuși, prima ocazie importantă a actului secund le-a aparținut oaspeților, dar Gertmonas a respsins acrobatic peste transversală (52). Răspunsul a venit de la Nistor, care i-a pasat superb lui Rus, însă tânărul jucător a fost blocat de apărarea adversă. Ioan Ovidiu Sabău a trimis forțe proaspete în atac, însă pericolul a venit tot din partea titularilor.

După ce Nistor a trimis în blocaj, balonul a ajuns la Bic, dar șutul său de la distanță a fost parat de Kucher (70). În timp ce oaspeții au fost inexistenți în ofensivă, echipa clujeană a continuat să forțeze, însă în zadar. După ce Popa a ratat și el o bună ocazie (84), "studenții" au tremurat pe final.

Masoero a alunecat în postură de ultim apărător și a fost nevoit să faulteze, fiind ulterior eliminat (90). Rămasă în inferioritate numerică, Universitatea nu a mai avu același avânt, iar scorul a rămas cel de la începutul meciului, 0-0.

Comenteaza