Video "U" Cluj a anunțat în stil de mare echipă transferul anului în fotbalul românesc

"U" Cluj a anunțat în stil de mare echipă transferul anului în fotbalul românesc
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Șepcile roșii" au reușit să transfere unul dintre cei mai importanți apărători ai ultimilor ani în fotbalul românesc. 

Trupa lui Adrian Falub a reușit cel mai important transfer al verii în primele ligi din România, după ce și-a asigurat serviciile lui Gabi Tamaș. Proaspăt despărțit de Astra Giurgiu, stopperul a avut oferte de la CS U Craiova și Dinamo, însă a preferta să se alăture "studenților". 

Trecut de-a lungul carierei pe la Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster, FCSB, Cardiff City, Hapoel Haifa și Astra, fundașul e pregătit pentru o nouă provocare alături de Universitatea Cluj. 

Mai mult, Tamaș a bifat și 10 partide în UEFA Champions League, cea mai importanță competiție continentală și a participat alături de echipa națională la EURO 2008, unde a fost titular în toate cele trei partide din grupe. 

De-a lungul carierei, fundașul a cucerit un titlu în Liga 1, trei Cupe ale României, o Supercupă a României și o Cupă a Israelului. 

"Sunt încântat de venirea la ”U”. Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România. M-a atras faptul că aici este un club de tradiție, cu o istorie atât de lungă. Potențialul acestei echipe este uriaș și pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui și eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la ”U”, ar fi un lucru frumos", a declarat Tamaș pentru site-ul oficial al echipei. 

Comenteaza