U-BT va fi repezentată de trei jucători la echipele naționale

U-BT va fi repezentată de trei jucători la echipele naționale
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Formația clujeană are trei internaționali, în cadrul selecționatelor României și Cubei.

Campionatul și competițiile continentale iau pauză în baschetul european, iar echipele naționale vor fi în lumina reflectoarelor. La partidele internaționale din luna noiembrie, U-BT Cluj-Napoca va fi reprezentată de trei jucători.

Tinerii Colceag și Grasu au fost convocați la naționala României pentru duelul cu Luxemburg din pre-calificările EuroBasket 2025. Cei doi se pregătesc deja în capitală, sub comanda noului selcționer, Dragan Petricevic.

Mai mult, Karel Guzman va evolua pentru echipa națională a Cubei, împotriva Statelor Unite ale Americii, respectiv contra selecționatei din Puerto Rico, în preliminariile Campionatului Mondial din 2023.

Sosit în vară de la CSO Voluntari, Luca Colceag a înregistrat medii de 6.9 puncte, 4.5 recuperări și 1.5 pase decisive în actuala ediție de campionat. În schimb, Ștefan Grasu a strâns medii de 5.1 puncte, 2.3 recuperări și 1.9 pase decisive, în timp ce Karel Guzman totalizează medii de 13 puncte, 4.1 recuperări și 2.3 pase decisive.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza